Entertainment Producties Doesburg
© Entertainment Producties Doesburg 2018

Circus

Clownerie workshop

Een workshop van twee uur lang, waarbij kinderen op spelende wijs de basis van clownerie aangeleerd krijgen. Er wordt begonnen met de basis van clownerie, waarna ze samen in tweetallen een kleine act gaan maken om hetgeen wat ze hebben geleerd in de praktijk te brengen. Voor volwassenen wordt de basis aangeleerd doormiddel van een aantal simpele en moeilijkere oefeningen. Belangrijk daarbij is het samenspel. Uiteindelijk zullen er korte acts in tweetallen worden geoefend en gepresenteerd. De clownerie workshop (6-18 jaar) kost €14,88 p.p. (incl. 0% BTW grondslag) en de clownerie workshop (18+) kost €18,00 p.p. (incl. 21 BTW). Bij groepen groter als 10 worden er aparte tarieven gereken. Hiervoor kunt u een offerte aanvragen via entertainmentproductiesdoesburg@outlook.com.

Clown op kinderfeest

Een bezoek van Clown Kevino zal uw zoon zijn of uw dochter haar verjaardag nog leuker maken. Er zal een feestelijke binnenkomst plaatsvinden, een verjaardagsliedje worden gespeeld en gezongen en er zal uiteindelijk een korte clownerie workshop worden gehouden met de kinderen. Zo wordt het een echt top feest! U kunt Clown Kevino boeken via entertainmentproductiesdoesburg@outlook.com. Clown Kevino zal voor een uurtje langskomen en er een groot feest van maken. Kosten bedragen €9,00 p.p. (incl. 21% BTW).

Clown Kevino op evenement

Bent u op zoek naar een clown, speciaal voor uw evenement? Dan bent u bij Entertainment Producties Doesburg aan het goede aderes. Clown Kevino maakt graag een bezoek aan uw evenement. Hierbij kan hij kinderen en volwassen een leuke tijd bezorgen, een clownsact opvoeren en ga zo maar door. U kunt Clown Kevino speciaal voor uw evenement boeken via entertainmentproductiesdoesburg@outlook.com. De prijs is afhankelijk van hoe lang u wilt, dat Clown Kevino blijft en wat u van hem vraagt. U kunt hiervoor een offerte aanvragen via entertainmentproductiesdoesburg@outlook.com.
Entertainment Producties Doesburg
©2018 Entertainment Producties Doesburg

Circus

Clownerie

workshop

Een workshop van twee uur lang, waarbij kinderen op spelende wijs de basis van clownerie aangeleerd krijgen. Er wordt begonnen met de basis van clownerie, waarna ze samen in tweetallen een kleine act gaan maken om hetgeen wat ze hebben geleerd in de praktijk te brengen. Voor volwassenen wordt de basis aangeleerd doormiddel van een aantal simpele en moeilijkere oefeningen. Belangrijk daarbij is het samenspel. Uiteindelijk zullen er korte acts in tweetallen worden geoefend en gepresenteerd. De clownerie workshop (6- 18 jaar) kost €14,88 p.p. (incl. 0% BTW grondslag) en de clownerie workshop (18+) kost €18,00 p.p. (incl. 21 BTW). Bij groepen groter als 10 worden er aparte tarieven gereken. Hiervoor kunt u een offerte aanvragen via entertainmentproductiesdo esburg@outlook.com.

Clown op

kinderfeest

Een bezoek van Clown Kevino zal uw zoon zijn of uw dochter haar verjaardag nog leuker maken. Er zal een feestelijke binnenkomst plaatsvinden, een verjaardagsliedje worden gespeeld en gezongen en er zal uiteindelijk een korte clownerie workshop worden gehouden met de kinderen. Zo wordt het een echt top feest! U kunt Clown Kevino boeken via entertainmentproductiesdo esburg@outlook.com. Clown Kevino zal voor een uurtje langskomen en er een groot feest van maken. Kosten bedragen €9,00 p.p. (incl. 21% BTW).

Clown Kevino op

evenement

Bent u op zoek naar een clown, speciaal voor uw evenement? Dan bent u bij Entertainment Producties Doesburg aan het goede aderes. Clown Kevino maakt graag een bezoek aan uw evenement. Hierbij kan hij kinderen en volwassen een leuke tijd bezorgen, een clownsact opvoeren en ga zo maar door. U kunt Clown Kevino speciaal voor uw evenement boeken via entertainmentproductiesdo esburg@outlook.com. De prijs is afhankelijk van hoe lang u wilt, dat Clown Kevino blijft en wat u van hem vraagt. U kunt hiervoor een offerte aanvragen via entertainmentproductiesdo esburg@outlook.com.